Сарти

Сарти е измежду най-известните почивни комплекси на Ситония, посещавано от десетки хиляди туристи всяка година. Като малко рибарско селище курортът привлича не само летовници, но и страстни почитатели на риболова. Местността около Сарти е очарователна и всеки дошъл, макар и само веднъж тук винаги се връща. Можете да се насладите на огромните плажове с кристалночисти води и внушителните, зелени планини разположени около селището и предлагащи невероятна панорама. Ако обичате забавленията и шумния нощен живот, тук няма да ви е скучно. Селото разполага с достатъчно клубове и барове предлагащи музика за всеки вкус. Недалеч се намират и някои от най-известните плажни барове на Ситония, които ще ви осигурят магнетична гледка към свещения връх Атон и залеза.

Като популярно място за почивка Сарти комбинира красотата на планината и морето, кристалночистата вода и пясъчните плажове. Освен това тук туризмът е добре развит и селището предлага разнообразни хотели за всеки джоб, ресторанти с богата кухня, романтични рибни таверни, модерни къмпинги и оживен нощен живот. А допълнителен колорит и очарование на Сарти му придават тесните и стръмни улички в по-старите му части.

В курорта се предлагат и разнообразни водни спортове и екскурзии с корабчета, които ще ви дадат възможност да разгледате селището от морето, както и да се разходите до близките курорти, които също има с какво да ви впечатлят. Само на 500 м от Сарти се намира и манастира Ксенофонтос, построен преди повече от един век. Организират се ежедневни екскурзии до Атон. А ако предпочитате да отмаряте на пясъка близо до курорта се намират известните плажове Портокали и Кавуротрипес.


Villa Irida Сарти, Халкидики - Ситония Виж на картата
Elenas Apartments Сарти, Халкидики - Ситония
Виж на картата
Sarti Beach Hotel Сарти, Халкидики - Ситония
Виж на картата
Maria House Сарти, Халкидики - Ситония
Виж на картата
Galini Haus Сарти, Халкидики - Ситония
Виж на картата
Villa Doxa Сарти, Халкидики - Ситония
Виж на картата
Mare Monti Hotel Сарти, Халкидики - Ситония
Виж на картата
Iliadis House Сарти, Халкидики - Ситония
Виж на картата
House Zogia Studios Apartments Сарти, Халкидики - Ситония
Виж на картата
Ta Vrahakia Hotel Сарти, Халкидики - Ситония
Виж на картата