Порто Хели

Порто Хели, разположен по-малко от 200 км от Атина и само на 85 км от град Нафплио, е един от най-известните и модерни курорти на Европа. Графичното изображение на залива Порто Хели, тюркоазените брегове под сянката на зелените борове къпеха своите гости и идеалният климат на района, са само някои от характеристиките, които превръщат района в един идиличен дестинация за отдих и незабравим моменти.

Нещо повече, добре организирана инфраструктура на пристанището в комбинация с големия си капацитет, който напълно се възползва от залива Порто Хели, даде на почитателите на морския туризъм база, в рай за релаксация, красиви моменти и възможност за разнообразни дейности. Много фирми работят в по-широкия район на Порто Хели, които с вкуса и на добрата воля на техните собственици предлагат на посетителите възможността да има много приятни преживявания.

Накрая, близостта на района до островите на Спецес, Хидра и Порос (известен както за историята им, както и за своите пейзажи на безкрайна красота), към които има ежедневна фериботна връзка от пристанището на Пирея, основателно се преобразува Порто Хели до крайна точка, които никой не посещава само веднъж.