Кипарисия

За тези, които обичат плажа и морето, тогава там е наистина само едно място, че трябва да се отправят към - и това е най-красивия морски град Кипарисия.

В красивия пясъчен плаж, с дължина с ясни кристалните води направи Кипарисия идеално място за къпане.

Градът на Кипарисия е един от голям интерес и чар. Заобиколен от маслинови горички и лозя, градът е един с голям характер за него. "Стария град" на Кипарисия е добре заслужава посещението, където можете да видите най-различни стари сгради и средновековната крепост, която първоначално е била построена от византийците.

По крайбрежието на града ще намерите няколко таверни и ресторанти, където можете да се насладите на вкусна храна. Има и няколко кафенета и барове, работещи тук, където можете да се насладите на приятна напитка или кафе. Градът е много спокоен и тих, и е успял успешно да запази своя облик и очарование.

Кипарисия прави идеална база, от която посетителите могат да разгледат околностите на Месиния и други съседни окръзи в Пелопонес. Сайтът на Древна Олимпия е приблизително 50 км, капиталовата град Каламата е 62 км, Пилос и Пиргос са и двете на 60 км.


Best Western Irida Resort Кало Неро Плаж, Кипарисия, Пелопонес
Виж на картата