Сватба в Гърция

Омъжи се за мен "Marry Me" в Гърция, е сватбата и планиране събитие компания, която е специализирана в романтични сватби в вълнуващите места в цяла Гърция. Качеството е наша основна грижа, и работи ръка за ръка с вас, ние проектираме сватбата на мечтите си.

С нашите предварително гражданското сватбени пакети или нестандартни такива за гръцката православна, католическа, еврейски, индуски сватби или символични сватби, ние се опитваме да изпълним вашите нужди за сватба в Гърция, докато ви държи в рамките на бюджета си.

Ние работим заедно с нашите двойки и ние се осигури на всички аспекти и детайли на вашата сватба - от притежаваш юридически и документация за избор на сватбата място, рецепция мястото на и организиране на всички допълнителни услуги, които може да се наложи като цвете, музика, фотография, видео, да нагоре, фризьорски салон, фойерверки, грижи за възрастни хора, настаняването и трансфери.

"Marry Me" в Гърция е специализирана в сватби в островите Санторини, Миконос, Скопелос, Скиатос, Лесбос, Хиос, Спецес, Kea, и местата, континенталната част на Атина, Порто Хели и средновековния замък на Монемвасия области се слави със своите романтични залези, уникална природа и богат на култура и история.  

Нашите специализирани проектанти сватба ще дават ви посъветва за вашата дестинация гръцки острови сватба и особено за Санторини, можете да проверите нашите Санторини сватбени пакети на следния линк:

http://www.marryme.com.gr/marryme/package/santorini_civil_wedding_packages

Marryme in Greece
www.marryme.com.gr
[email protected]
https://www.youtube.com/playlist?list=PLcm7YQR3ATYyljLHUsZgp48hNfS9TbuqJ

+30 69 31123014 
Join us on
facebook
Follow us on the twitter
Subscribe on Youtube