DaLUZ Boutique Hotel ★★★★

daLUZ бутиков хотел се намира на разстояние по-малко от 2,5 километра от центъра на историческия град Превеза, в живописната местност на Псатзаки. Бутиковият хотел е построен, за да отговори на изискванията на всеки сезон, въртяща се около понятията за комфорт, лукс и високо качество на услугите.

daLUZ бутиков хотел включва 16 напълно оборудвани луксозни апартаменти, които всеки може да поеме 2 или повече лица. Комфортната среда и високите си естетика създават подходяща атмосфера за идеална почивка.

Нашият приоритет е да предложим най-доброто гостоприемство възможно, което отговаря на всички нужди и изисквания на нашите гости в учтив и дискретен начин.

daLUZ бутиков хотел е готов да ви посрещне по време на бизнес пътуване, почивка или медения си месец, и ви кани да се насладите на най-приятен и безгрижен престой.

Настаняване

daLUZ хотел включва пълни и перфектно организирани съоръжения, поддържани от много услуги.

Всеки апартамент е напълно независим като самостоятелна кухня, баня, удобни легла, камина за студените зимни дни също се предлага възможността за регулиране на температурата чрез климатик единица. Комплекс от апартаменти, всяка със собствена веранда, което ви позволява да се наслаждавате на слънчевите дни. Всичко е внимателно декорирани според високи естетически стандарти.

Има голям паркинг в хотела, но и извън него в красива местност, заобиколен от внушителни дървета и растения.

Ние предлагаме висококачествени услуги, предназначени да ви позволи да се насладите и да се отпуснете по време на престоя Ви.

Местоположение

daLUZ хотел се намира на разстояние по-малко от 4 километра от центъра на историческия град Превеза, в живописната местност на Псатзаки.

Псатзаки е добре известен със своята плаж с неговите характерно топли води, които достигат до корените на евкалипти. Това е един уникален природен място привлича много художници в областта.

Preveza намира на входа на Амбракийски залив и е столица на едноименния отдел, граничеща отделите на Янина, Теспротия и Арта. Районът е известен с природната си красота, с великолепната си крайбрежие на Йонийско море, мекия си климат и луксозния си растителност.

В град Превеза е приказно, с дълга история през вековете. Покорителите на миналото са оставили своите следи върху града, влияещи върху неговата архитектура, с тесните улички на калдъръмена в стария град (Seitan Bazaar) и именията на 19 век, по време на крайбрежната алея на града е силно напомняне за островите.

Kонтакт

Pайон: Псатзаки Превеза, Епир Tелефон: Мобилен: Факс: Лице за контакт: Thomas Tsatsoulis Адрес: Web:

Удобства

✓ Денонощна рецепция
✓ Туристическо бюро
✓ Гръцка кухня - ресторан
✓ Факс/Копирни услуги
✓ Сейф
✓ Стаи/Услуги за хора с двигателни увреждания
✓ Централно отопление
✓ Климатик
✓ Открит плувен басейн
✓ Градина
✓ Барбекю
✓ Безплатни велосипеди
✓ Бар
✓ Закуска в стаята
✓ Снек-бар
✓ Wi-Fi интернет е наличен в целия хотел и е без заплащане
✓ Рум-сървиз
✓ Пакетиран обяд
✓ Коли под наем
✓ Трансфер (платен)
✓ Летищен трансфер (срещу заплащане)
✓ Помещение за съхранение на багаж
✓ Обща ТВ зала
✓ Гледане на деца
✓ Ежедневно подреждане на стаята
✓ Конферентна/Банкетна зала
✓ Безплатен частен паркинг е достъпен на място
✓ Домашни любимци са разрешени с предварителна заявка

Разстояния

✓ Превеза - 2,5 км

Попитай за наличност