Kourtesis Rooms ★★★В Ситония, Халкидики и 90 метри преди входа на световно известен град Неос Мармарас, сме изградили за Вас "Kourtesis Rooms To Let".

Настаняване

Сградата се състои от два апартамента, 3 двойни стаи и 3 тройни стаи. Всички те са удобни и просторни и са напълно оборудвани с: климатик, телевизор, кухня, хладилник, баня, голяма веранда и Wi-Fi интернет. Също частен паркинг е на разположение.

Местоположение

Можете лесно да покрият ежедневните си нужди, както за по-малко от 100 метра, ще откриете супермаркети, пекарна, както и ресторанти и барове на плажа. В само на 80 метра разстояние от нашия блок, очаква ви наградените с плажа "Европейския Син флаг" Парадисос със златист пясък и кристално чисто море. Още в само на 800 метра, в Неос Мармарас, ще намерите услуги като аптеки, лекари, поща, банки, както и кафенета и нощни клубове, където можете да се насладите на любимата си кафе или напитка с оглед на залива Торонеос.

Плажа Парадисос

Парадисос се намира в района на Неос Мармарас на полуостров Ситония, на разстояние от 126 км от Солун. Плажът е само на 0,5 км от курорта Неос Мармарас. Парадисос Плажа е носител на Европейския Син флаг и е с добре развита туристическа инфраструктура, с апартаменти и студия за да отговарят на различни бюджети, само няколко на 100 м от пясъчния бряг. Това е истински рай с дълги участъци от златист пясък, сини води и ниски могили драпирани в буйна растителност даване на мястото една екзотика.

Kонтакт

Pайон: Парадисос Плажа, Неос Мармарис, Ситония Tелефон: Мобилен: Факс: Лице за контакт: Aris Kourtesis Адрес: Paradisos beach, Neos Marmaras 63081, Sithonia, Greece Web:

Удобства

✓ Климатик
✓ Телевизор
✓ Кухня
✓ Хладилник
✓ Баня
✓ Голяма тераса
✓ Wi-Fi интернет
✓ Частен паркинг

Разстояния

✓ Плажа Парадисос - 80 м
✓ Супермаркети - 100 м
✓ Хлебни - 100 м
✓ Ресторанти - 100 м
✓ Плажни барове - 100 м
✓ Неос Мармарас - 800 м
✓ Традиционна Село Партенонас - 5 км
✓ Летище Солун - 114 км

Попитай за наличност