Mammis Beach Hotel ★★★★

Разположен на тих път около 2 км от центъра на Кардамена, тези светли, модерни стаи са на брега на морето в красива обстановка. Има плувен басейн и бар басейн с музика и сателитна телевизия. Закуска, закуски и вкусни ястия да задоволят всички вкусове са на разположение през нощта и барбекю се организират всяка седмица. Забавления включва диско музика, викторини и видеоклипове, показани в бара на басейна.

Местният автобус и такси услугата ще ви отведе на кратко пътуване в центъра на града, където има по-добър избор от магазини, барове и ресторанти.

Джордж и персоналът се огромно удоволствие приветства своите гости и осигуряване на пребиваването им е толкова приятно, колкото е възможно.

Настаняване

Тук можете да видите оглед на стая на нашите комфортни апартаменти. Имаме десет в приземния етаж, всяка от които разполага с вътрешен двор "отпред", където можете да се отпуснете в комфорт. Има десет допълнителни апартаменти на първия етаж, всяка с балкон. Всички балкони и тераси с изглед към морето.

Нашият комплекс е изцяло ограден / ограден (с изключение на врата, която обикновено е отворен) в така че е скромно безопасни за децата си да играят свободно - ще разбира се все още трябва да се упражнява нормален контрол над тях.

Имаме градина игра, където вашите деца ще се насладят на игра. Налице е също така гребане басейн в непосредствена близост до основния басейн.

Нашият комплекс е директно от плажа (от другата страна на крайбрежния път - не на всички заети ...), така че ако искате да се почувствате малко пясък между пръстите на краката си, това не е дълго пеша. За ваша информация, на брега на морето тук е природно, на няколко метра в цяла - безопасно плуване, но няма "търговски" съоръжения като шезлонги в пряка близост до "Mammis Beach".

Местоположение

В някогашния рибарското селище Кардамена се намира на южния бряг на остров Кос, на около 25 км от град Кос. Ако искате да ходи в града от Mammis Beach, това не е твърде далеч - около 20 до 25 минути пеша. Налице е също така движението на автобусите и таксиметровите услуги.

В Кардамена има много други дейности, които можете да вземете участие в предприеме пътуване с лодка до близкия остров Нисирос. - Това е спящ вулкан! Други лодка и автобусни екскурзии са също на разположение. Независимо дали искате култура, история или фолклор - тук има нещо за всеки.

MHTE: 1143KI23K0359200

Kонтакт

Pайон: Кардамена, Кос Tелефон: +30 22420 91455 Мобилен: +30 69721 76979 Факс: Лице за контакт: Mammis Hotel Адрес: Kardamena 85302, Kos Island, Greece Web: www.mammisbeach.com

Удобства

✓ 21 стаи / 50 легла
✓ Всички стаи са напълно климатизирани
✓ Чайник
✓ Хладилник
✓ Сешоар
✓ Плувен басейн с тераса за слънчеви бани
✓ Басейн Бар & Снек ресторант
✓ Интернет кът, игри и билярдна маса
✓ Мирно място край брега на морето и отлична природа
✓ Отвъдморски телефонни линии
✓ Паркинг зона
✓ Обмен на пари
✓ Електрически сейф
✓ Ресторант бар със седмично барбекю
✓ Сателитна телевизия с голям екран
✓ 10 фут далеч от плажа

Разстояния

✓ Плаж - 10 м
✓ Кардамена - 2 км
✓ Кос - 25 км

Попитай за наличност