Dajon Luxury Apartments ★★★

Семеен Dajon Luxury Apartments комплекс предлага модерен, висок стандарт на настаняването, разположен на тихо място в покрайнините на град Скиатос.

Вие ще намерите ресторанти, барове и клубове, само на 5 минути пеша от центъра на града. И един от най-добрите плажове на островите, Мегали Амос, е само на 5 минути пеша, предлага множество водни спортове, таверни и закусвални.

Настаняване

С 8 апартамента с две спални спят между 4-5 души, и 2 студия спят между 1-2 души, нашите апартаменти предлагат всички лукса на дома си в най-вълнуващият курорт на остров Скиатос.

Ако търсите за удобства на самообслужване на удобно място, Dajon Luxury Apartments са идеалният избор. Нашите просторни, добре оборудвани студиа и апартаменти се поддържат най-високите стандарти и в близост до всичко.

Местоположение

Разположен на фона на маслинова горичка, Dajon Luxury Apartments са удобно разположени в рамките само на 5 минути пеша от центъра на града и старото пристанище. От тук можете да скочи върху една от най-честите лодки и автобуси до плажовете.
 
Във вечерта, разходка по плажа и ще откриете таверни, обслужващи традиционни гръцки ястия и изключителен морски дарове. След това, опитайте някои от местните барове и нощни клубове.
 
Автобусът, който посещава островите най-известните морски курорти, спира точно пред нашия настаняване. И основната супермаркета в Скиатос е също по-малко от 100м.

Kонтакт

Pайон: Град Скиатос Tелефон: +30 24270 29088 Мобилен: +30 6972 202520 Факс: Лице за контакт: Адрес: Ring Road, Skiathos 37002, Greece Web: www.dajonskiathos.com

Удобства

✓ Климатик
✓ Баня
✓ Напълно оборудвана кухня
✓ Телевизия
✓ Газов котлон
✓ Електрическа печка
✓ Съдомиялна машина
✓ Пералня
✓ DVD плейър
✓ Хладилник с фризер
✓ Микровълнова
✓ Wi-Fi интернет достъп
✓ Централно отопление
✓ Сейф
✓ Пожароизвестяване
✓ Частен паркинг
✓ Оборудване за сателитна телевизия (по желание)
✓ Ежедневно почистване
✓ Смяна на бельо и хавлии през ден
✓ Цените са базирани на 4-ма души за самостоятелно приготвяне на храна

Разстояния

✓ Пясъчен плаж - 5 мин
✓ Ресторанти - 10 мин
✓ Курорт център - 8 мин
✓ Главна супермаркет - 20м

Попитай за наличност