Georgiou Rooms & Apartments ★★★

На обзаведени стаи Георгиу са разположени в красиви Ровиес на Евия, монтирани директно на плажа. Тяхното място е привилегирована, в рамките на селото. Разстоянието от плажа е нула, факт, който предлага панорамна гледка и красиви залези.

The Georgiou Настаняването има пищна градина с трева, пълна с цветя. Той също така предоставя безплатни шезлонги и чадъри на плажа и разполага с частен паркинг.

На обзаведени стаи на Георгиу са отворени през цялата година, за да предлагат услугите си.

Настаняване

Georgiou настаняване се състои от шест студиа и два апартамента, оборудвани с всички необходими удобства, за да ви осигури комфортен престой по време на ваканцията си в Ровиес. Всички стаи са просторни и светли, имат тераси с панорамна гледка към залива Евиан и могат да се настанят 2-5 души.

Като стаите Георгиу като отправна точка, можете да посетите и районите за почивка на Евия и да се насладите на местното гостоприемство, уникалните плажове и забележителности.

MHTE 1351Κ113Κ0146100

Kонтакт

Pайон: Ровиес, Евиа Tелефон: +30 22270 71077 Мобилен: Факс: +30 22270 71077 Лице за контакт: Адрес: Rovies, 34005 Evia Island, Greece Web: www.georgiou-rovies.gr

Удобства

✓ Състояние на въздуха
✓ Кухня
✓ Хладилник
✓ Баня
✓ ТВ
✓ Паркинг
✓ Градина
✓ По желание закуска
✓ Безплатен безжичен интернет
✓ Великолепни гледки
✓ Безплатни шезлонги и чадъри

Разстояния

✓ Плаж - 0м

Попитай за наличност