Chroma Studios ★★★

Добре дошли в Chroma Studios. В 5,000 кв.м. градина, която ще свали сетивата си, нали извън великолепната рибари село Oreos в северната част на остров Евия, точно в средата на една защитена територия и само на 300 метра от две красиви и чисти плажове, комплекс Chroma Studios приветства ти с 15 комфортни и гостоприемни апартамента тип студио.

Нашите "малки приятели" ще се радват всички деца дейности, докато цялото семейство ще се отпуснете и да се "възползват си престой" в многобройните ъглите на комплекса. Chroma Studios ще грабне вниманието ви от първия момент и ще ви предложи най-добрата семейна ваканция сте били чака през цялото това време.

Chroma Studios също така ще ви даде усещането, че сте отседнали в собствения си почивен дом, а не в малък хотел или апартаментен комплекс.

Настаняване

Живи моменти на недвижими спокойствие и истински празници в комфортна и приятелска обстановка на модерен ваканционен комплекс, който ще ви отведе обратно към природата не само заради позицията си, но и заради уникалните си природни градини.

Просто изберете вашия любим цвят бунгало (синьо, зелено, розово или лилаво) и оставете останалото да дойде на собственото си!

Уникалното усещане ще получите, когато решите да останете в Chroma Studios, е чувството за собствения си почивен дом. Chroma Studios ви предлагаме четири различни, красиви и модерни бунгала (всяко едно със своя уникален стил и декорация), които правят от 15 уютни и гостоприемни един космически студия от 27 кв.м. всеки. Тяхната уникална архитектура е идеално съчетани с прекрасна градина, както и с околния пейзаж.

Всяко студио могат да се настанят до 4-ма души (с едно двойно и две единични легла), докато тя предлага напълно оборудвана кухня, баня с душ, климатик, телевизор и голям личен балкон или веранда с изглед към градината.

Всяко малко посетител е нашият най-добър приятел. Децата са звездите в Chroma Studios. За тях, ние сме създали цял един свят на детски площадки, както и баскетболно и 5x5 футболни съдилища, винаги с едно нещо в предвид: тяхната безопасност и вашето парче на ума.

За всички останали, има свободни стаи, всички предлагащи уникални моменти на релакс и спокойствие. Вземете за пример нашите хамаци ъгъл под нашите големи дървета, където можете да откриете отново на юг от дървесни листа и красивите песни на птиците, когато все още можете да се насладите на кафе или питие.

Също така, там е напълно оборудвана барбекю, което може да се използва от всички наематели да си приготвите обяда или вечери.

Комплексът предлага също и напълно покрит паркинг на своите наематели.

Местоположение

Chroma Studios се намира на красиво място, само на 3 км от рибарското село Oreos в северна Евия, вторият най-големият от гръцките острови.

В околността се характеризира с мек пустинята на защитена територия. Комплексът се намира на разстояние 300 метра от 2-красивите и чисти плажове с уникални зелени-сини води. Първият е от западната страна, дълга 2 км, с дебелина пясък. Той е винаги чист и напълно защитени от вятъра. Тя също така предлага свеж фонтан вода, дървета и две столови с чадъри и столове. Вторият е на север, с дължина 3 км и винаги доста. Също така е идеален за уиндсърфинг.

MHTE 1351Κ123Κ0114100

Kонтакт

Pайон: Ореои, Евиа Tелефон: +30 22260 71131 Мобилен: +30 6932 642525 Факс: +30 21094 19224 Лице за контакт: Адрес: Oreoi, 34012 Evia Island, Greece Web: www.chromastudios.gr

Удобства

✓ Напълно оборудвана кухня
✓ Баня с душ
✓ Климатик
✓ ТВ
✓ Балкон или веранда
✓ Градина
✓ Паркиране
✓ Детска площадка
✓ Баскетболни и футболни съдилища
✓ Барбекю

Разстояния

✓ Плаж - 300м
✓ Ореои - 3км

Попитай за наличност