Stathis Hotel ★★★

Stathis Hotel включва 20 стаи, намиращи се в красивото селце Сивири, на полуостров Халкидики. Близо до красив, пясъчен плаж, хотелът е перфектния избор за семейства на всякаква възраст.

Хотелът е добре познат със услугите и доброто отношение към клиентите си.

Не бихте могли да забравите почивката си във Stathis Hotel, тъй като той е обграден от градини, дървета, гледка към зашеметяващото море и чудесно обслужване. Всичко, от което се нуждаете за една перфектна почивка.

Хотелът е на Ваше разположение от 15/4 до 15/10.

Настаняване

Тук ще намерите перфектното място да се насладите на ваканцията си. Stathis Hotel предлага 20 удобни и просторни стаи. Повечето от тях имат кухня. Всички стаи имат са отоплени и имат климатик, телефон, телевизор, хладилник, баня и тераса, гледаща към плажа. Stathis Hotel също така има просторен частен паркинг

Кафе-Бар

Точно пред хотела, само на една крачка от морето е новото кафе-бар на нашата група.

Напълно обзаведено с маси, столове и чадъри, то ви дава възможността да се насладите на кафето или бирата си, да се отпуснете, да отпочинете, да поплувате и да се насладите на ваканцията си, защото спокойствието и пълноценната почивка са безценни.

Кафето също така предлага напитки, леки напитки, сладолед, сандвичи и десерти.

Пожелаваме Ви приятна ваканция!

Сивири

Сивири се намира между Касандрия и Фурка. Малко селце, намиращо се до морето, разрасващо се със всяка изминала година. Типични тук са прекрасните ресторанти и таверни и спокойната, зелена природа.

Kонтакт

Pайон: Сивири, Халкидики - Касандра Tелефон: +30 23740 22860 Мобилен: Факс: +30 23740 22860 Лице за контакт: Адрес: Siviri, 63077 Kassandra, Halkidiki, Greece Web: www.stathis-hotel.gr

Удобства

✓ Частен паркинг
✓ Безплатен интернет (WiFi)
✓ Рецепция
✓ Безплатни факс услуги
✓ Кафе-Бар
✓ Информация за екскурзии и наем на коли
✓ Климатик
✓ Телефон
✓ Телевизор
✓ Пълно кухненско обзавеждане
✓ Всички стаи са с гледка към морето
✓ Не се допускат домашни животни

Разстояния

✓ Спешен център - 5км
✓ Ресторанти 40-100м
✓ Супермаркет 40-100м
✓ Летище - 90км

Попитай за наличност