Toxotis Villas ★★★★

Ако това е вярно, че снимката говори по-силно, отколкото хиляда думи след това се подготвите за един безкраен поток от поетични и благодатните думи, които ще останат с вас в дъждовните дни!

Вили, че той е в абсолютна хармония с околната среда, се намира на една от най-привличащи погледа хълмовете на селото, което се приземява нагоре в морето. На места, които от четири декара, седем традиционни вили са построени с изглед към островите Хиос, Самос и Миконос.

По отношение на околната среда и на традиционната архитектура, Toxotis Villas обещават да ви предложим всичко, което търсите в безгрижните и приятни празници.

Жилищният комплекс е чудесно вграден в четири двуетажна и две едноетажни вили, които ще служат като убежище по време на почивката си.

Само си представете себе си почивате край басейна, наслаждавайки се открива спираща дъха гледка към морето гледаше само фара в близкия хълм, пиейки коктейл направена специално за вас и не е "капан" очите си в книга, която така и не успя да прочете цялата зима!

Настаняване

Всички вили са автономни, създавайки за наемателите настроение на усещане в дома. Те са обграден от големи веранди с прекрасни гледки към безкрайното синьо на Ikarian море. Всички те разполагат с напълно оборудвана кухня, хол с камина, минибар, LCD телевизор със сателитни канали, баня (надарен с халати за баня, чехли, сешоар и комплект за красота) и безопасен за поддържане на вашите лични вещи.

Събития

Когато звукът от морските вълни нашепва в ушите ви и малко фара улов очите си, уникалната синия цвят на Егейско море се превръща в изцяло ново усещане в Toxotis Villas, настройка, предназначени за настаняване на приказни сватби и творчески събития.

Атмосферно и красива, настройката изглежда като гатанка, очарователна и загадъчна. A уникален оазис намира в един необичаен пейзаж, който пътува до далечни приказни земи. Природата в своето великолепие определя темпото, като ролята на маестро провеждане ефектно симфония от спиращи дъха гледки и да се види.

През нощта на мека околните светлини и спокойната вода от басейна, за да отразяват звездното небе добавите нов романтичен измерение към района. Естествената красота е идеалното платно за декорация отвъд обикновеното.

Вие сте само за да живеят вашата мечта! Всичко, което трябва да направите, е да затворите очите си и нека вашите желания и въображението ви води към вашето събитие.

MHTE 0311K1030269901

Kонтакт

Pайон: Арменистис, Икария Tелефон: +30 22750 71570 Мобилен: +30 6942 985399 Факс: +30 22750 71526 Лице за контакт: Адрес: Armenistis, 83301 Ikaria, Greece Web: www.toxotis-ikaria.gr

Удобства

✓ WiFi интернет
✓ Климатик
✓ Сателитна LCD TV
✓ Детски басейн
✓ Басейн
✓ Сейф
✓ Камина
✓ Градина
✓ Душ
✓ Телефон
✓ Баня
✓ Сешоар
✓ Напълно оборудвана кухня
✓ Кана
✓ Кафемашина
✓ Фурна
✓ Хладилник
✓ Съдове и прибори за готвене
✓ Трапезария
✓ Паркинг

Разстояния

✓ Плаж - 100м
✓ Арменистис - 200м

Попитай за наличност