Konstantinidis Apartments ★★★

Konstantinidis апартаменти, разположени на брега на морето в Неа Потидеа, малък крайбрежен общност на входа на първия ръкав на Халкидики (Касандра).

Апартаментите Константинидис ще ви осигурят най-добрите условия за настаняване и на изгодна цена, по всяко време.

Насладете се на плуване в плаж на Неа Потидеа, който е удостоен със Син флаг. Опитайте се водни спортове в Торонеос залив или изследват дълбините му, като направи гмуркане. Ако предпочитате по-спокойните и живописни плажове, ние ви препоръчваме крайбрежие залива Термайкос, с изглед към планината Олимп. Едно нещо е сигурно: изключени ден минавам, че не можете да се насладите на плуване.

В наем Константинидис можете да намерите от студио за 2-ма до апартамента за 4 души, напълно оборудвана, с балкон. Перфектен за вашето семейство и приятелите си в приятелска среда и на най-ниска цена.

Настаняване

Стаите на компанията да позволяват Konstantinidis на плажа в Неа Потидеа, предлага три вида апартаменти да се насладите на почивката си в Халкидики.

Тип А - апартамент с една стая за 2-4 души, самостоятелна кухня, напълно оборудвана, баня, балкон.
Тип Б - ъглов апартамент от една стая за 2-4 души, самостоятелна кухня напълно оборудвана и едно легло допълнително, баня и голяма тераса.
Тип С - една стая, студио за 2-ма души, кухня, баня с тоалетна.

Местоположение

Неа Потидея, се намира в най-фокусна точка на Халкидики, само на 30 минути от град Солун. Той е изграден на входа на полуостров Касандра (първия крак). Заобиколен от три страни с море. По на запад, е залива Термайкос, където можете да плувате и да гледате залеза с изглед към планината Олимп.

Тук можете да посетите живописното пристанище и се опитват късмета си в риболова. Ако не успеете, не се притеснявайте. Със сигурност ще задоволи глада си в една от традиционните механи могат да бъдат намерени в Потидеа. Не забравяйте да проучи древните стени, датиращи от шести пр.н.е. век.

Kонтакт

Pайон: Неа Потидея, Халкидики - Касандра Tелефон: +30 23730 41113 Мобилен: Факс: Лице за контакт: Адрес: Beach of Nea Potidea, 63200 Kassandra, Halkidiki, Greece Web: www.konstantinidis.com.gr

Удобства

✓ Wi-Fi интернет
✓ ТВ
✓ Напълно оборудвана кухня
✓ Хладилник
✓ Баня
✓ Голяма тераса
✓ Паркиране

Разстояния

✓ Неа Мудания - 6км
✓ Афитос - 15км
✓ Сани - 17км
✓ Калитея - 19км
✓ Фурка - 32км
✓ Полигирос - 32км
✓ Пефкохори - 36км
✓ Метаморфоси - 37км
✓ Никити - 43км
✓ Палиури - 47км
✓ Вурвуру - 57км
✓ Неос Мармарас - 63км
✓ Солун - 71км
✓ Торони - 82км

Попитай за наличност