Strophilia Apartments ★★★

Уникалната красота на острова, на златистия пясъчен плаж с тюркоазени сини води, заедно с борови гори, направи Скиатос абсолютен рай за незабравима ваканция.

Strophilia Апартаменти и ресторант се намира в района на Koukounarie, само на 200 метра от известния Златен плаж Кукунарис. От Strophilia Апартаменти, можете да посетите (на пешеходно разстояние), някои от най-популярните плажове в Скиатос, като плаж Кукунариес, Банан Плаж, Агия Елени бряг, Maratha Плаж. Също така, можете да се разхождате красивата пътя към северната страна на острова и плажа Посетете Мандраки.

Комплект обратно от пътя и се намира в зелен и сенчест среда, заобиколен от Кукунариес дървета и цъфтящи храсти, Strophilia Апартаменти са идеално място за спокойна, релаксираща семейна почивка.

Настаняване

Апартаментите са разположени в две двуетажни сгради и всеки апартамент има то е собствено, самостоятелен вход. Апартаментите се състоят от две двойни легла стаи, малка кухня и санитарен възел с душ кабина и самостоятелен балкон с изглед към градините. Допълнителен легло може да се добави за семействата на 5 и детски легла също са достъпни за семейства с бебета и / или малки деца. Всеки апартамент разполага със самостоятелен телефон за местни и международни разговори.

Wi-Fi е на разположение в много общи части на резиденцията, има голяма градина, където можете да се отпуснете и да се насладите на кафе или напитки, докато децата си играят на детската площадка.

Има голям частен паркинг, ако идвате с кола, или да реши да наеме едно време на престоя си.

Местният автобус спира точно пред портите и се движи на всеки 10 минути в разгара на сезона и на всеки 20 минути в ниския сезон. Той е на 20 минути до град Скиатос и на 10 до 15 минути до всички други големи плажове и козметични петна.

Strophilia Апартаменти и ресторант е семейна собственост настаняване безопасно за семейна почивка.

Каним ви да прекарате незабравима ваканция в лична и семейна атмосфера. Открийте идилични места и прекрасни плажове, независимо дали искате да пътувате като двойка или със семейството си.

Kонтакт

Pайон: Кукунариес Плаж, Скиатос Tелефон: +30 24270 49251 Мобилен: Факс: +30 24270 49585 Лице за контакт: Адрес: Koukounaries Beach, Skiathos, Greece Web: www.hotelstrophilia.gr

Удобства

✓ WiFi интернет
✓ Напълно оборудвана кухня
✓ ТВ
✓ Климатик
Факс услуги
✓ Големите частни балкони
✓ Бебешко легло (по заявка)
✓ Strophilia ресторант
✓ Паркинг зона
✓ Голяма площ за децата да играят на сигурно
✓ Автобус Стоп, само на няколко метра за апартаментите
✓ Люлка за децата
✓ Маса и столове в градината
✓ Големи веранди
✓ Водни спортове на близкия плаж на Кукунариес
✓ Морски Такси да Скиатос Град образуват плаж Кукунариес

Разстояния

✓ Кукунариес - 200м

Попитай за наличност