Seafront Apartments ★★★

На брега на морето Апартаментите включват няколко дву-и три-етажни сгради, които се разпространяват от плажа на Аделианос Кампос до Стария Национален пътя. Сградите са рамкирани от добре поддържани градини. Съоръжението включва 43 студия за до 3-ма души, 7 апартамента за максимум 4 души, а други 8 апартамента за до 5 човека.

Рецепцията в антрето работи всеки ден от 9 до 21:00 Можете също да обменяте пари тук, и там е банкомат, както добре.

Сателитна ТВ в хола, друг сателит телевизор с широк екран се намира в бара. Мини на пазара не само предоставя обичайните стоки на ежедневни нужди, но също така има ежедневно пресен хляб и прясно мляко. Всички общи помещения са оборудвани с климатик. 

За децата има стая за игри и детска площадка с люлки и улей. Басейнът има плитка част, и високи столчета са на разположение в ресторанта. Бебешки креватчета са безплатни, както добре.

Местоположение

Аделианос Кампос е най-големият от предградията на хотела на Ретимно на остров Крит, в източната част на залива. По време на сезона, снабдяването с ресторанти, магазини и туристически съоръжения на много видове е много богат.

На брега на морето апартаменти са разположени в областен град източната половина. Районът се простира от дълго петнадесет километра пясъчен плаж нагоре към стария национален път. Главният вход е разположен по диагонал до ъгъла на пътя на страната към селото на Адел.

Изобилие от съоръжения за водни спортове се предлагат по протежение на 15 км плажна ивица. Един от съседните хотели също дава дом на център за гмуркане.

Автобусната спирка е на 100 метра от къщата. По време на сезона, почасови обществени автобуси минават от там през деня и през нощта, за да Хераклион (78 км) и Ханя (66 км), както и на всеки 30 минути до града (седем километра).

Летище Ираклион е 83 километра, летище Ханя 71 км. По отношение на ликвидацията характер Националната път, прехвърляне продължителност от и до летищата, не трябва да бъдат подценявани.

MHTE 1041KO32A0115000

Kонтакт

Pайон: Аделианос Кампос, Област Ретимно, Крит Tелефон: +30 28310 71104 Мобилен: +30 6942 433188 Факс: +30 28310 71107 Лице за контакт: Адрес: P.O.Box Adelianos Campos 7107, Rethymnon 74100, Crete Web: www.seafront-creta.com

Удобства

✓ Плуване басейн с плитка секция за деца
✓ Тераса с чадъри и шезлонги / шезлонги
✓ Добре поддържан плаж
✓ Детска площадка
✓ Ресторант и бар-басейн
✓ Паркинг
✓ Закуска / Полупансион
✓ Кухненски бокс с електрическа печка и хладилник
✓ ТВ
✓ WiFi интернет достъп
✓ Пералня
✓ Сешоар
✓ Сейф
✓ Бебешко креватче
✓ Климатик
✓ Почистване на стаите два пъти седмично
✓ Смяна на чаршафи и кърпи два пъти седмично

Разстояния

✓ Ретимно - 7 км
✓ Хания - 66 км
✓ Ираклион - 78 км

Попитай за наличност