Pansion Nina ★★★

Ninna студия и апартаменти в Алонисос е традиционно построен комплекс, разположен в живописния морски село Патитири. Комплексът разполага с красива градина с цветя и традиционни накити, и тя се намира в уникална обстановка, която съчетава красива гледка към океана и тучни зелени околности. Плажът е само на кратко пешеходно разстояние от комплекса, а има ресторанти и магазини по-малко от 50 метра от хотела.

Настаняване

Ninna студия и апартаменти в Алонисос предлага разнообразие от настаняване на своите гости (5 стаи, 9 студиа и 3 двойни апартамента). Всяка стая, студио и апартамент е уникално декорирани със своя собствена схема за стил и цвят. Всички единици включват ръчно изработени железни легла, климатик, телевизор и самостоятелен балкон с красива гледка към океана. Дяловете на Ninna Студиата и апартаментите включват напълно оборудвана кухня с хладилник и всички необходими удобства.

Местоположение

Таверни, магазини и плажа са само на 5 минути пеша надолу, от скалата пътека. Главният път на пристанището е само на 50 метра. Има автобусна спирка, такси и в непосредствена близост таксиметровите лодки. През месеците юли и август има автобус до Стария град на всеки един час и за Стени Вала, два пъти на ден.

Kонтакт

Pайон: Патитири, Алонисос Tелефон: +30 24240 65242 Мобилен: Факс: +30 24240 65242 Лице за контакт: Адрес: Patitiri 37005, Alonissos, Greece Web: www.ninna.gr

Удобства

✓ Градина
✓ Гледка към морето
✓ Балкон
✓ Веранда
✓ Централно отопление
✓ Климатик
✓ Телевизия
✓ Сейф
✓ Тоалетна / душ
✓ Сешоар
✓ Хладилник
✓ Гореща плоча
✓ Безплатен WiFi интернет
✓ Паркинг

Разстояния

✓ Плаж - 150м
✓ Автобусна спирка - 50м
✓ Пристанище - 100м
✓ Мини пазар - 50м
✓ Ресторант - 40м

Попитай за наличност