Elenas Apartments ★★★

Комплексът е нов туристически бизнес, тъй като 2012 г. и базиран в сферата на хотелиерството и опит Сарти-Теодора, която стои в основата на бизнеса. Комплексът се намира от центъра на Сарти, на 150 метра. Апартаменти на Елена се намира точно на първата успоредна улица от плажа в Сарти, 135 км от Солун (летище) в края на втория ръкав на Халкидики, Ситония.

Настаняване

Ние предлагаме посетителя осем апартамента със съвременни мебели за всеки комфорт и напълно оборудван. Апартаментите са подходящи за настаняване на 4-5 души.

Класически и луксозни семейни апартаменти - Апартаментите от този тип са идеални за семеен гостоприемство. Те може да приеме до четирима души - двама възрастни двойки или семейство с 2 децаren.

Апартаменти на Елена е идеалното място за вашия престой. Ние сме отворени от 1 април до 30 октомври.

Местоположение

В непосредствена близост (250 м), основната хотелиерска компания в Haus Теодора, работи бар на плажа, на Теодора Бийч бар, където можете да се насладите на освежаващи напитки, кафе и да пием с изглед към прекрасна гледка към залива. В допълнение редица шезлонги и чадъри се изчака да се отпуснете в приказния плаж на Сарти. Селото, Сарти, предлага на посетителите всички видове забавления и развлечения, като например водни спортове, трекинг в планината, морски игри, традиционни таверни и т.н.

Kонтакт

Pайон: Сарти, Халкидики - Ситония Tелефон: +30 23750 94341 Мобилен: +30 6977 714478 Факс: +30 23750 94655 Лице за контакт: Адрес: Sarti 63072, Sithonia, Halkidiki, Greece Web: www.elenas-apartments.com

Удобства

✓ Напълно оборудвана кухня
✓ Модерни мебели
✓ Хладилник
✓ Балкон
✓ Сателитна ТВ
✓ WiFi интернет
✓ Климатик
✓ Баня
✓ Трансфер от и до летището
✓ Туристическо екскурзия "обиколка на Атон"
✓ Мини Автобус за транспортиране до атракции

Разстояния

✓ Солун - 150км
✓ Неос Мармарас - 50км
✓ Никити - 50км
✓ Каламици - 17км
✓ Ормос Панагиас - 40км

Попитай за наличност