Xenia Apartments ★★★

Добре дошли в Xenia Apartments, на великолепния йонийския остров Лефкада, и по-красива Василики, който се откроява сред зелени земи и дълбоките сини брегове.

В един от най-красивите места на остров Лефкада, Василики, която е една от най-популярните туристически атракции на острова, ние сме създали комплекс от стаи и апартаменти, Xenia. Той е семеен бизнес, в които сме инвестирали цялата ни любов към нашия красив остров и с уважение към традиционната архитектура на Лефкада, ние изградихме Xenia Apartments с цел да Ви предлагаме най-добрите условия за настаняване. Xenia Apartments е наскоро реновиран, за да се осигури своите гости всички съвременни удобства.

Двуетажната сграда на Xenia Apartments прави разграничение за прости със своята архитектура и бледи цветове, които характеризират местната архитектура.

Тя се състои от 15 стаи и апартаменти, напълно оборудвани и обзаведени с фин вкус. Хотелските удобства включват голям плувен басейн, където можете да се отпуснете на шезлонгите, наслаждавайки се на слънцето и спокойствието на района и снек бар, където се сервира закуската. Останалата част от деня можете да се насладите на кафе, питие или да опитате някои от местните специалитети.

Настаняване

Xenia Apartments е наскоро реновиран, за да осигури на своите гости с всички съвременни удобства. Двуетажната сграда на Xenia Apartments отличава с прости си архитектура и бледи цветове, които характеризират местната архитектура. Той е идеален за семейни почивки, но също така и за двойки и групи приятели, които желаят по-спокоен престой в приятелска среда. Тя се състои от 15 стаи и апартаменти, напълно оборудвани и обзаведени с фин вкус. Има 10 двойни стаи, 3 студиа, които да се настанят до 4-ма души и две напълно оборудвани апартаменти, в които могат да се настанят до 4 души.

Ние също така предоставя една прекрасна градина с пъстри цветя, растения и дървета, частен паркинг, съблекални и барбекю. Xenia Apartments се намира в Понти, Василики, на 38 км от град Лефкада. Районът е голяма атракция за посетителите на острова, поради богатия си плаж, който е идеален за практикуване на водни спортове. Очакваме да Ви посрещнем тук, в Xenia Apartments за незабравими празници, в зелен и красив остров Лефкада.

На остров с най-красивите плажове в Йонийско море, на аристократично, но и традиционен остров. Очакваме ви в Лефкада, че Аристотел Онасис обича и прави известен в целия свят.

MHTE: 0831K121K142300

Kонтакт

Pайон: Понти Василики, Лефкада Tелефон: +30 26450 31490 Мобилен: Факс: Лице за контакт: Адрес: Ponti 31082, Vasiliki, Lefkada Greece Web: www.xenia-lefkada.gr

Удобства

✓ Ресторант / Бар
✓ Закуска (сервира 8:30-10:30 АМ)
✓ Ежедневно почистване
✓ Плувен басейн
✓ Градина
✓ Зона за паркиране
✓ Съоръжения за барбекю
✓ Безплатно Wi-Fi
✓ Пране (тази услуга се заплаща допълнително)

Разстояния

✓ Лефкада град - 38 км

 

Попитай за наличност