Acropolis Select Hotel ★★★★

Идеално разположен в сърцето на Атина и на пешеходно разстояние до много от основните забележителности на града, на Acropolis Select Хотел е идеалното място за престой по време на следващото си посещение в столицата на Гърция. Кратка разходка от хотела поставя гостите на древния град на Акропола, Новия музей на Акропола и квартал Плака, докато други големи забележителности като площад Синтагма, Храма на Зевс Олимпийски и Бягайте пазар, както и търговски горещи точки на града са лесно достъпни. Имотът е на един хвърлей разстояние от метро, трамвайни и автобусни спирки, като пътува из града и плажа неговите предградия много удобно.

Настаняване

Този 72 стая на хотела е наскоро претърпя ремонт, снабден с елегантен италиански дизайн мебели, фини немски тъкани и оригинални произведения на изкуството, вдъхновени от древна Гърция, които добавите към своя модерен, стилен интериор и гостоприемна атмосфера. Американска закуска на шведска маса се сервира всеки ден и има безплатен Wi-Fi достъп във всички обществени сфери. Независимо дали пътувате по работа или за удоволствие, топлото гостоприемство на своя любезен персонал ще се гарантира, че те могат да изпитат по-удобно и най-незабравим престой в най-добрата стойност за парите.

Хотелските стаи са обзаведени с индивидуална грижа и внимание, всички обзаведени с вкус и са предназначени да се погрижат за Вашия комфорт. Елегантният интериор е ударения с топли земни тонове, които създават приятна и отпускаща атмосфера. Баните са облепени с вани и душове успокояващи докато безплатни тоалетни принадлежности са предвидени. The удобен близнак (2x 100x 200) или размера кралица (180x 200) легла.

Местоположение

The Acropolis Select Хотел се намира в атинското предградие Кукаки, един от съседните квартали, че границите на южната част на Акропола, Philopappos хълма и историческия квартал Плака. Тази зона е заета от красиви неокласически сгради по протежение тесните си улички и пешеходната Dionysiou Areopagitou Avenue и Makrigianni Стрийт направи за спокойна разходка с листни кафенета, ресторанти покани, бижута и облекла магазини лесно в ръка.

Има няколко много важни обекти в района, които не бива да се пропуска. Акрополът (Akro + полис), което буквално означава ръба или точка на града, е кацнала на върха на впечатляваща скала в центъра на древна Атина. Това е най-посещаваният паметник на Гърция и е родното място на концепцията за демокрация, въплъщаваща слава, власт и разкош на напреднало общество в своята връхна точка.

Kонтакт

Pайон: Атина, Атика Tелефон: +30 21092 11610 Мобилен: Факс: +30 21092 16938 Лице за контакт: Адрес: Falirou 37 - 39, Athens 11742, Greece Web: www.acropoliselect.gr

Удобства

✓ Достъпно автомобили паркинг
✓ Експресна напускане на разположение
✓ Факс, фотокопие и обмяна на валута
✓ Тур / забележителности бюрото
✓ 24-часова рецепция
✓ Гледане на деца (по заявка)
✓ Високоскоростен и безжичен интернет достъп
✓ Наем автосервиз
✓ Консиерж / портиерна служба
✓ Конферентна / обслужване на банкети
✓ Свързване фамилни стаи
✓ Ежедневно почистване
✓ Химическо чистене и перални услуги
✓ Услуги обмяна на валута
✓ Многоезичен персонал
✓ Частни трансфери (по заявка)
✓ Рум сервиз
✓ Събуждане по телефона
✓ Лоби

Попитай за наличност