Chania Palace ★★★★

Ханя Палас, четири-звезден хотел, е нов, модерен подаването на района. Той се намира на разстояние 22 км от град Волос и на 3 км от ски курорта Пилион "Агриолефкес". Той е отворен през цялата година.

Ханя Палас е построен на красив планински склон в надморска височина от 1200 метра в село Ханя. Специално внимание е отделено на строителството му, така че да съчетава традиционното с модерен стил, функционалност с лукс, проектирана така, че абсолютно стои до изискванията и нуждите на нашите посетители по всяко време.

Естествената красота на планинския район и на панорамната гледка на залива Пагаситикос, съчетана с модерните удобства на хотела гарантира комфортния престой, или като прекрасно време с любимия човек, релаксиращ, или пътувате по работа.

Що се отнася до малките деца, удобна зала за игра оборудвана с игри и дейности, които ще бъдат заети, докато вие се наслаждавате на питие.

Ресторанти - Кафе-бар

Ханя Палас предлага избор за вашите ястия в изискана обстановка и в елегантна обстановка. След нашата философия и нашата преданост към високо качество, ние сме създали ново място за срещи за чревоугодници.

Ресторантът на Ханя Палас ще се превърне в отправна точка с безупречно обслужване и вкусни ястия с много местни хора, приготвени с целомъдрени съставки.

Конферентни център

За тези, които предпочитат да работят и да се отпуснете в същото време, Ханя Палас предлага две конферентни зали напълно оборудвани, един от 200 или подобен на 50 души, което го прави най-добрият избор прави.

Професионалните срещи и семинари могат да бъдат комбинирани със серия от специални програми и дейности в природата, насочени към развитието на физическите способности и отборен дух.

В лятното часово време, можете да се насладите на планината на открито на Ханя Палас, пиене на кафе или питие, в зелена среда с течащи води.

Стаи

Ханя Палас разполага с 25 стаи, от които 3 от тях са малки апартамента - булчински апартамента и 2 апартамента двойни пространство.

Всички стаи са просторни, с големи бани, включват сателитна телевизия, камина, мини бар, музика, телефон, сешоар и внимателно се грижи декорация.

Ханя

Построен на височина от 1200 метра, Хания е малко село, на една от най-високите точки на Пелион. Там можете да намерите на ски-център "Агриолефкес" (1529 м), само на 2 км от селото, така Ханя е база за тези, които обичат зимните спортове, но и за тези, които искат да се отпуснете по време на зимата или лятна ваканция.

Името на селото е създадена през съвремието чрез комплекс от малки хотели, известни като "ханове" в по-ранни времена, когато туристи и търговци на областта могат да намерят настаняване.

Днес е традиционен село на Пелион, атракция за посетители от всички краища на Гърция и в чужбина, като предлага традиционно гостоприемство и красотата на природата и планината дейности.

Kонтакт

Pайон: Ханя Пилион, Тесалия Tелефон: +30 2106919111 Мобилен: Факс: +30 2106910463 Лице за контакт: Mr. Zafiris Zacharis Адрес: Chania, 37011 Pelion, Greece Web: www.spyrouphiloxenia.com/en/multi-hotel/multi-hotels/24-chania-palace

Удобства

✓ Оборудване за сателитна телевизия
✓ Мини бар
✓ Музика
✓ Директен телефон връзка във всички стаи
✓ Всички апартаменти имат камина (безплатни гори)
✓ Някои от стаите са с камина (безплатни гори)
✓ Големи тераси с панорамна гледка
✓ Стаи за хора с увреждания
✓ Големите бани с сешоар
✓ Закуска стая с богат бюфет
✓ Коктейл - бар
✓ Лаундж включително камина
✓ Ресторанти
✓ Конферентна зала на 50 души
✓ Конферентна зала на 200 души
✓ Магазин за сувенири и предмети на популярната изкуство
✓ 24 часово обслужване на рецепция
✓ Безплатен WiFi във всички външни пространства и всички стаи
✓ Два асансьора за хора със специални нужди
✓ Частен паркинг
✓ Планински велосипеди за нашите клиенти
✓ Стая за ски оборудване
✓ Градини курсове в ски курорта Пилион (по договор)
✓ Екскурзии заедно с планински водач (по споразумение)
✓ Домашни любимци при поискване

Разстояния

✓ Волос - 22 км
✓ Ски курорт - 3 км

Попитай за наличност