Skotina Rooms ★★★

Скотина Стаите се намира в красива местност в Скотина, на разстояние само на 500 метра от плажа и на 3 км от Лептокария и Платамонас.

Нашите апартаменти в общо дванадесет, принадлежащи към категорията на два ключа и могат да се настанят от един до четирима души, цялото семейство. Те са оборудвани с: ТВ, климатик, хладилник, готварска печка, напълно оборудвана кухня, сешоар, топла вода 24 часа, интернет и тераса с изглед към зелен Олимп. Ние имаме голям паркинг, детска площадка, барбекю и ние сме само на 500 метра от плажа.

Нашата продължителност на работа е от 1 юни до 30 септември (1/6 - 30/9) всяка година и ние сме свързани с социалния туризъм програми EOT, OGA, OEE и частния социален туризъм.

Освен това, нашите апартаменти са на разположение за отдаване под наем за целия сезон (1/6 - 30/9).

Скотина

Скотина се намира в близост до магистрала А 75 (Атина-Солун). Селото е от пътя над 1 км, а се обслужва от редовни автобусни линии от Пиерия Скотина по този начин, свързващи Катерини - Литохоро - Лептокария и околните съседните села Неос Пантелеймон, Платамонас и Неи Пори в рамките на деня или през по-горе магистралата или чрез междуселищен път Лептокария - Агиос Пантелеймон (Дворец) в Скотина.

Скотина призив към всеки вкус, със злато, украсена пясъчен дразни на разположение на посетителите да открият в лятната леността на истински простотата и величието на легендарния Олимп, който в древността е бил на планината на 12 богове.

Kонтакт

Pайон: Скотина, Македония Tелефон: Мобилен: Факс: Лице за контакт: Адрес: Skotina, Pieria, 60063 Macedonia, Greece Web:

Удобства

✓ ТВ
✓ Климатик
✓ Хладилник
✓ Електрическа печка
✓ Напълно оборудвана кухня
✓ Сешоар
✓ Топла вода 24 часа
✓ Интернет
✓ Тераса с изглед към зелен Олимп
✓ Просторен паркинг
✓ Детска площадка за деца
✓ Барбекю

Разстояния

✓ Плаж - 500 м
✓ Лептокария и Платамон - 3 км
✓ Катерини - 28 км
✓ Литохоро - 10 км
✓ Дион Археологически обект - 15 км
✓ Литохоро, ски курорт на Елатохори - 42 км
✓ Лариса - 55 км
✓ Летище Солун "Македония" - 100 км
✓ Метеора - 110 км
✓ Атина - 400 км

Попитай за наличност