Trantas Rooms ★★★

Trantas Апартаментите са разположени на брега на морето на Скотина в Пиерия, на 30 км южно от Катерини. Плажът е на 300 метра, докато може лесно да получите достъп до "Олимп" планината на "боговете", чийто изглед магнетизира всеки посетител.

Резиденцията се намира в зелената област, покрита с трева и различни дървета и цветя. Мястото е оградено и безопасно, което го прави идеален за малки деца, които могат да играят свободно вътре.

Ние сме създали Атлетик съоръжения, благодарение на открито поле зелено. Те включват външен волейболно игрище и футболно игрище подходящо за деца и възрастни. Нашата красива среда го прави идеален за почивка и спокойствие.

Настаняване

В момента има 14 обзаведени апартаменти с две, три и четири легла, разпределени в две сгради.

Има 7 апартаменти на партерния етаж, 4 тези на първия етаж и 4 на втория, който може да осигури подслон за хора от всички възрасти, които варират от млади двойки и семейства до възрастните хора.

Основната ни грижа е да осигури апартаментите чисти, което е нещо, нашите редовни клиенти наистина ценят. Стаите са много готини, поради местоположението на сградата и техните основни характеристики са големите балкони и просторни и уютни закрито. Всички стаи са с изглед към градината.

Във всяка стая ще намерите готвач, хладилник и набор от прибори за готвене. Всеки малък апартамент разполага с баня с топла вода на разположение по всяко време.

За тези, които обичат барбекю има изобилие от открито пространство и всички необходими съоръжения за него.

Екстри

✓ Безплатен Wi-Fi във всички наши стаи за вашата Интернет достъп.
✓ Нашата барбекю в градината е на ваше разположение, за незабравими вечери.
✓ Нашето място е идеален за игра на децата в заобикалящата ни среда.
✓ Плажът - Красива, чиста, организирана за вашия басейн.
✓ Нашето място - изглед и директен достъп до планината на боговете на Олимп.
✓ Нашите стаи - просторни, чисти, с чудесен изглед. Те ще задоволят и най-взискателните.

Местоположение

Има венецианския замък на Платамон, Литохоро и археологически обект на доста близо "Дион". Има много плажни барове, таверни и клубове за забавление в района. Има и супермаркети, пекарни, новини агенти, интернет кафенета и други магазини да отговарят на вашите нужди.

Достъп до нашата област е много лесно чрез националната магистрала, само един час далеч от град Солун, на 20 минути от Катерини и на 40 минути от Лариса.

Kонтакт

Pайон: Скотина, Македония Tелефон: +30 2352 091526 Мобилен: +30 6942 710680 Факс: Лице за контакт: Trantas Christos Адрес: Skotina, 60063 Macedonia, Greece Web: www.trantasrooms.gr

Удобства

✓ Климатик
✓ Баня
✓ Градина
✓ Барбекю
✓ Кухненски бокс
✓ Хладилник
✓ Кухненски прибори и съдове
✓ Телевизор
✓ Детска площадка
✓ Домашни любимци са разрешени с предварителна заявка
✓ Wi-Fi интернет е наличен в публични зони и е без заплащане
✓ Безплатен частен паркинг е достъпен на място

Разстояния

✓ Плаж - 300 м
✓ Катерини - 30 км

Попитай за наличност