Hotel Argo ★★

"Hotel Argo" е семеен бизнес с дългогодишни традиции в Пелион гостоприемство. Наскоро сградата и всички стаи са реновирани, за да се осигури комфортен и спокоен престой в приятна среда на нашето семейство.

Хотелът е разположен в един страничен път на крайбрежно село Кала Нера, като единствената плажа и центъра на селото, на разстояние само на няколко стъпки. От нашето място можете лесно да започне да проучва целия полуостров Пелион, който е заобиколен от лазурно сините води на залива Пагаситик и Егейско море.

Ние с удоволствие Ви посрещнем в пътуването си към митичната земя на кентаврите и аргонавтите!

Настаняване

Нашият малък, приветлив хотел се състои от 11 стаи в общия които са красиво декорирани в свежи, светли цветове. Предлагаме стаи за 2,3 и 4 човека - няколко стаи в допълнение разполагат с кухненски бокс, и на база етаж на хотела са стаи с лесен достъп, особено за възрастните гости и гости с двигателни. Ние също така приветстваме вашите домашни любимци!

Местоположение

В Западен Пелион, само на 18 км от Волос, живописната крайбрежна село Кала Нера се разпространяват в ярко зелено крайбрежната алея на залива Пагаситик.

Тук, където високи благородни чинари и маслинови горички стигнат до морето, на добре организиран плаж със сейф, плитки води, дава голяма лятна удоволствие на всички посетители, млади и стари.

В нашата област има много възможности за всички видове дейности, като например водни спортове, конна езда, разходки и планински турове, но също и спортни дейности зимните на ски центъра "Агриолевкес".

Уникално преживяване е пътуването с известния пара влака на Пелион, когато "Муцурис" ви води през завладяващ пейзаж с планини, мостове, дерета и много зеленина.

Цени

✓ Възрастни от 11 евро/на ден
✓ Дете до 12-годишна възраст от 8 евро/на ден

Kонтакт

Pайон: Кала Нера Пилио, Тесалия Tелефон: Мобилен: Факс: Лице за контакт: Paris Polychronou Адрес: Kala Nera 37010, Pelion, Thessaly, Greece Web:

Удобства

✓ Баня/душ
✓ Кухненски бокс
✓ Хладилник
✓ Кухненски прибори и съдове
✓ Кафе машина
✓ Телевизор
✓ Климатик
✓ Отопление
✓ Балкон с изглед към морето или село
✓ Wi-Fi интернет е наличен в целия хотел и е без заплащане
✓ Домашни любимци са разрешени с предварителна заявка. Без допълнително заплащане.
✓ Безплатен обществен паркинг е достъпен на място

Разстояния

✓ Плаж - 100 м
✓ Волос - 18 км

Попитай за наличност