Nikos and Panorama House ★★★★

Nikos House се основава на централния площад на Неос Мармарас в Ситония, Халкидики. Nikos House се състои от пет студия в първия етаж, в близост до централния площад на Неос Мармарас, където можете да намерите супермаркети, барове, ресторанти и е само на 400 м от плажа.

Всяка стая разполага с двойно легло и две допълнителни легла, кухня, баня, телевизия, състояние, напълно оборудвана въздух и балкон или с изглед към морето или с изглед в нашата красива цветна градина.

Panorama House

Panorama House се намира в Неос Мармарас в Ситония, недалеч от централното си квадрат. Тя се състои от тринадесет студия в три етажа, в близост до супермаркети, ресторанти и барове рекламата е само на 200м от плажа. Всяка стая разполага с двойно легло и две допълнителни легла, кухня, баня, телевизия, състояние, напълно оборудвана въздух и балкон или с изглед към морето или с изглед в нашата красива цветна градина.

Kонтакт

Pайон: Неос Мармарис, Халкидики - Ситония Tелефон: Мобилен: Факс: Лице за контакт: Nikos and Despina Gkiotis Адрес: Web:

Удобства

✓ Напълно оборудвана кухня
✓ Баня
✓ Телевизия
✓ Климатик
✓ Балкони
✓ Изглед към морето
✓ Градина

Разстояния

✓ Центърът на град
✓ Най-близкият плаж - 200м

Попитай за наличност