Hotel Elsa ★★★

Хотел Елза (Hotel Elsa), построена през 2003 г., ви приветства полуостров Касандра, на омайната Халкидики, с разпръснати златни пясъчни плажове, оживен нощен живот и добрата храна, всичко, което бихте желали за празниците на вашите мечти!

В Полихроно, "видимото място на скритата Рай", един от най-красивите села в западния ръкав на Халкидики и на разстояние само на 50 метра от морето, един оазис на мир, спокойствие и прохлада ви очаква, съчетаващ модерни удобства с личността на малък семеен хотел.

Всичко това само за няколко минути пеша от центъра на нашето красиво село с всички магазини, ресторанти и барове, живописни калдъръмени улички и гостоприемни хора!

Настаняване

Нашият хотел разполага с 12 модерни, напълно оборудвани и просторни апартаменти, които удобно ще вас и вашето семейство да се настанят по време на почивката си.

Всеки един от апартаментите се състои от две стаи. Първият от тях има хол, с диван, който превръща в двойно легло и маса за хранене. След това има напълно оборудвана кухня и баня, и най-накрая отделна стая с удобни легла, телевизор, климатик и тераса с красив изглед към морето. Всички кухни са: хладилник, дома за готвене, печка, прибори за готвене, места за поставяне.

Всички апартаменти са проектирани така, че те да могат спокойно да се настанят семейства с 2 или 3 деца, или групи от 2 до 5 човека. Има и 2 ъглови апартамента с по две легла, които са с баня, кухня и огромна тераса и с изглед към морето.

Хотелът разполага с просторен паркинг за вашата по-добро обслужване.

Басейн - Бар

В района на хотела можете да се насладите на басейна през деня от 10:00 до 15:00 часа и от 17:00 до 20:00 часа под ръководството на нашия спасител за вашата безопасност.

Безплатен интернет достъп Ако вашият лаптоп компютър е снабден с безжична карта, можете да използвате нашия широколентов безжичен LAN безплатно.

И разбира се, винаги можете да се насладите на кафе, сок или питие в бара на хотела, който е отворен от сутрин до вечер!

Kонтакт

Pайон: Полихроно, Халкидики - Касандра Tелефон: Мобилен: Факс: Лице за контакт: Адрес: Web:

Удобства

✓ В близост до Плаж
✓ Рецепция
✓ Напълно оборудвана кухня
✓ Хладилник
✓ Фурна
✓ Уреди за готвене
✓ Баня
✓ ТВ
✓ Климатик
✓ Балкон
✓ Басейн
✓ Бар басейн
✓ Паркинг
✓ Безплатен безжичен интернет

Разстояния

✓ Плаж - 60 м

Попитай за наличност