Eleni Beach Apartments ★★★

"Eleni Beach Apartments" е един истински малък оазис, разположен на брега на морето, идеален за спокойна семейна почивка, без тълпа и шумове. Просторните и напълно оборудвани апартаменти са разположени в семейната къща на гостоприемните собственици в един град, който се намира на 2 км от Никити, Ситония.

Частен плаж, градина с морава, дървета и цветя, паркинг, шезлонги, безжичен интернет и барбекю са само няколко от многото удобства на разположение на нашите гости.

Апартамент 1 (60м²)

Холът е обзаведен с разтегателен диван ъглов подходящ за двама възрастни лица, клуб маса, климатик и LCD телевизор 32". Кухнята е достатъчно голяма и напълно оборудвана с машина за кафе, тостер, качествени ястия, аспиратор, голям котлон , турбо печка, хладилник с отделен фризер, и маса за хранене за 4 лица, включени.

В отделна спалня е с двойно легло. Има екрани на всички прозорци и врати.

Апартамент 2 (60м²)

Апартамент 2 е идентично обзаведени както Апартамент 1, с изключение на хола, който е с две отделни легла, вместо на дивана от корнер.

Kонтакт

Pайон: Никити, Халкидики - Ситония Tелефон: Мобилен: Факс: Лице за контакт: Eleni Aikaterinari Адрес: Nikiti, 63088 Sithonia, Halkidiki, Greece Web:

Удобства

✓ Климатик
✓ Дневен тракт
✓ LCD ТВ 32 "
✓ Напълно оборудвана кухня
✓ Кухненски прибори и добри качествени ястия
✓ Аспиратор
✓ Хладилник
✓ Трапезна маса за 4 души
✓ Безплатен безжичен интернет
✓ Барбекю
✓ Безплатни шезлонги
✓ Частен плаж
✓ Градината и частен паркинг

Разстояния

✓ На брега на морето
✓ Никити - 2 км

Попитай за наличност