Hotel Moonbeam ★★★

Вероятно би било нереалистично някой да си помисли за пътуване до Луната. Но, е напълно възможно и осъществимо да се озове в "Moonbeam". В Северно Егейско море, на остров Тасос се намира хотел "Moonbeam" Той е построен върху планински склон, в традиционна семейна маслинова горичка, точно срещу морето. Гледката е безкрайна. Маслиновите дървета се редуват с борови дървета и с тъмносиньото на Егейско море, а в далечината се извисява полуостров Атон (Света Гора). Районът около хотела (15.000 м2), е покрит най-вече с маслинови дървета. Разположен е в близост до курорта Пефкари. Пефкари е един от най-красивите райони на южен Тасос, с добри ресторанти и с многобройни възможности за практикуване на водни спортове.

Пред сградата на хотела има плувен басейн (и за малки деца), където можете да плувате или да се отпуснете под сянката на маслиновите дървета. В непосредствените ни планове е засаждането на още повече растения и дървета. За тези, които желаят да се занимават със земеделска дейност, това може да е едно предложение за алтернативна активност. Хотел "Moonbeam" е отворен през цялата година.

"Moonbeam" не се стреми да бъде просто едно бизнес начинание с единствена цел печалба и осигуряване на своята самоиздръжка. Стремежът му е да бъде един жив организъм, който се развива, възобновява и разширява. С респект към природата и уважение към човека, ние търсим новото, прилагаме новаторски идеи, поддържаме културата, изкуствата и науката.

Настаняване

"Moonbeam" е 3-звезден хотел предлагащ обзаведени апартаменти. Нашите стаи и суити отговарят на високи стандарти и са напълно оборудвани и проектирани с единствената цел да осигурят мечтаната ваканция на своите гости.

Характерно за тях е прецизният декор и естетика. Те са проектирани, така че да предлагат всички съвременни удобства, в съчетание с прекрасна гледка към синьото Егейско море и естествената зеленина на остров Тасос.

Нашите стаи предлагат следните удобства: напълно оборудвана кухня, хладилник, баня, климатик, сешоар за коса, централно отопление, балкон с изглед към Егейско море и Безжичен Интернет.

Предлаганите помещения са много удобни. Обикновените стаи са с площ 32 м2, двете суити са с площ 50 м2, а апартаментът е с площ 70 м2, като всички те са достъпни за хора с увреждания.

Благодарение на гостоприемната атмосфера и качеството на предлаганите услуги, ние създаваме условията за отдих и бягство от ежедневието.

Местоположение

Хотел "Moonbeam" се намира в Пефкари в близост до едноименния живописен плаж. Пефкари е взел своето име от боровата гора намираща се в района (пефкос = бор). Плажът е прочут с природната си красота и е един от най-популярните плажове на острова, известен със своите дълбоки кристално чисти води, приказни залези, както и със своя център за водни спортове. В района има добри ресторанти и кафетерии. Това е идеалното място за спокойна и романтична ваканция, а също и за излети до околните села пеш, а за опознаването на останалата част на остров Тасос, можете да се придвижвате с мотор или кола.

Kонтакт

Pайон: Пефкари, Тасос Tелефон: +30 25930 51701 Мобилен: +30 6972 833975 Факс: Лице за контакт: Dimitris Nikolis Адрес: Pefkari, 64002 Thassos, Greece Web: www.feggari.eu

Удобства

✓ Напълно оборудвана кухня
✓ Хладилник
✓ Баня
✓ Климатик
✓ Сешоар за коса
✓ Централно отопление
✓ Балкон с изглед към Егейско море
✓ Бар
✓ Открит плувен басейн
✓ Градина
✓ Частен паркинг
✓ Безжичен Интернет

Разстояния

✓ Плажът Пефкари - 500 м
✓ Потос - 1 км

Попитай за наличност