Hotel Nefeli Studios ★★★

Хотел Нефели в Сикия, Халкидики, а разположен в една голяма градина близо до наградения със Син флаг плаж Сикия. Тук можете да се насладите на топло гостоприемство. В крайна сметка, име на хотел не е избрано случайно. Все пак – Нефела е богинята на гостоприемство. Нашите посетители опише хотела като "малко парче от рая на земята".

Настаняване

Хотелът разполага с 10 студиа, които могат да се настанят до 4 или 5 души. Всяка от тях има изглед към градината и включва: двойни, единични и двуетажни легла, в зависимост от броя на посетителите, напълно оборудван кухненски бокс, самостоятелна баня с душ, 24 часа топла вода, телевизор и климатик.

В градината има барбекю съоръжения за общо ползване. Насладете се на кафе или друга напитка от бара. Голямата градина и детската площадка правят Нефели Хотел Нефели един добър избор за семейства с деца.

Сикия

Сикия е едно историческо селище в Ситония, разположен на около 3 км във вътрешността на полуострова. Има и крайбрежна част наречена “Паралия Сикия” (Сикия плаж). Целият район, с много малки селища по крайбрежието, се счита за Сикия. Тази част на Ситония е много спокойна и предлага няколко големи плажове. Плаж Криарици, който се смята за един от най-добрите в Халкидики, се намира малко на север от Сикия.

Kонтакт

Pайон: Сикия, Халкидики - Ситония Tелефон: +30 23750 41916 Мобилен: +30 6974 736157 Факс: Лице за контакт: Tasos Mitskos Адрес: Sykia 63072, Sithonia, Halkidiki, Greece Web: www.hotel-nefeli.gr

Удобства

✓ Напълно оборудван кухненски бокс
✓ Баня с душ
✓ 24 часа топла вода
✓ Телевизия
✓ Кафе-машина
✓ Климатик
✓ Зелена градина с дървета и цветя
✓ Детска площадка
✓ Барбекю
✓ Бар
✓ Закрит паркинг
✓ Безплатен безжичен интернет достъп

Разстояния

✓ Плаж - 300 м

Попитай за наличност