Panorama Studios ★★★

Комплексът "Panorama Studios" е заобиколен от пищна градина с морава и цветя (2000 квадратни метра в района), където ще намерите курортно селище за деца, павилион, барбекю и паркинг. Той е на 500 м от морето и неговото водоснабдяване идва от частна планински извор

Настаняване

Комплекс Panorama е построен в най-благоприятните места в района и се състои от 16 едностайни и двустайни студиа, които разполагат с климатик, телевизор и напълно оборудвани кухни (съдове за готвене и прибори, хладилник, електрическа печка).

Всички студия разполагат с веранди с прекрасна гледка. Предната чардаците са с изглед към островите Вурвуру и на полуостров Атон, или Агио Орос, а терасите на гърба са с изглед на гъста борова гора, само на 150 метра.

Поради близостта на планината, за температури тук са 3-4 градуса по-ниски, отколкото всяко друго място.

В близост ще откриете супермаркет, пекарна, сладкарница, ресторанти, барове, клубове и плажен бар, наред с други неща. Агиос Николаос, с здравен център, аптеки, полицейско управление и пощенска станция, се намира на 12 километра. Намира се на 100 км от "Македония" Международно летище в Солун.

Удобното местоположение на Panorama Studios Ви предлага възможност да отидете където пожелаете за плуване, разходка, пазаруване, клубове или развлечение в 5'-20.

В рамките на 5'-10 можете да сте в някои от най-добрите плажове в Халкидики. Може да наемете лодка, която не изисква лиценз и открийте неописуемата красота на малките острови и скрити заливи на Вурвуру.

С някои насоки, има и достъп до върха на планината, която започва точно там и от които можете да се насладите на прекрасна гледка към района, от по-висока точка предимство.

ΜΗ.Τ.Ε 09.38.Κ.12.3Κ.01193.0.0

Kонтакт

Pайон: Вурвуру, Халкидики - Ситония Tелефон: +30 23750 91431 Мобилен: +30 6944 934781 Факс: Лице за контакт: Panorama Studios Адрес: Vourvourou, 63078 Sithonia, Halkidiki, Greece Web: www.panoramastudios.com.gr

Удобства

✓ Напълно оборудвани кухни
✓ Безплатен климатик
✓ ТВ
✓ Барбекю
✓ Wifi - безплатен интернет достъп
✓ Детска площадка
✓ Паркинг
✓ Изворна вода

Разстояния

✓ Към морето - 500 м
✓ Агиос Николаос - 12 км
✓ "Македония" Летище Солун - 100 км

Попитай за наличност